Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

För förmedlare av musiker och band

Förmedlar du musiker, live-band eller andra artister? Då har du kommit rätt. Vi tar inget betalt för att visa upp dina artister i våra träfflistor, och kan ta den som söker direkt till din sida för att fortsätta kontakten där!

Målet med Högtidernas är att i första hand fungera som en sökmotor för live-band, och i sista hand att konkurrera med artist-förmedlingar. En tydlig analogi finns med Hemnet, som låter användarna söka efter bostäder på en karta men som låter fastighetsförmedlingar och mäklare ta hand om själva affären.

Du kan marknadsföra dina grupper på Högtidernas också med egna gruppsidor. På gruppsidan kan du lägga upp gratis reklambanners som tar den som klickar till valfri hemsida (t.ex. CD-försäljning eller annan information).

Vår affärsmodell är att låta användare jämföra olika band vid flera olika tillfällen. Siter såsom "Bröllopstorget" eller "Dopguiden" hjälper människor vid en specifik punkt i livet, men Högtidernas kan användas vid båda dessa tillfällen. Detta gör att användarna återkommer till siten vid flera tillfällen och ger oss mycket trafik. Den höga trafikmängden gör att det blir attraktivt att annonsera på Högtidernas och det är denna inkomst som kommer att driva siten.

Vi är intresserade av att att samäga tjänsten med andra bokningsbolag för att få en så stor förmedling som möjligt, och om ni är intresserade av att bli delägare är ni välkomna att kontakta oss!

Om du undrar över något är du välkommen att kontakta oss (klicka här)!

Om du vill visa upp dina band gör du så här:

  • Titta under menyn "För användare" och välj "Vill ditt band vara med?..."
  • Anmäl dina band. Ange bandnamn och använd SAMMA e-post för alla grupper.
  • Fyll i en bandprofil för varje band och använd "Direktlänka" för att låta användarna komma direkt till din externa sida om du vill det. Använd SAMMA lösenord för alla grupper.
  • Ändra fältet för "Musikförmedlare" från "Soldis" till ditt eget firmanamn.
  • Du kan snabbt byta mellan olika grupper som har likadana epost-adresser och lösenord för att enkelt kunna administrera dina olika grupper.
  • Vi planerar för ett API för att länka in eller ut information från Högtidernas. Då kan du samla all information på ett ställe.
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2020-01-23 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.