Högtidernas - Live-band i Göteborg
  
eller  

Live-band i Göteborg

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

HotshotsPris: 7500-30000 kr
Ett av Sveriges mest bokade partyband med över 2000 spelningar i bagaget. Ljud och ljusanläggning upp till 1000 personer ingår. Turnerar i hela Norden. Företagsevent Nattklubb Bröllop Festivaler Afterski/beach Kick off

TVÅMANSORKESTERNPris: 5000-7500 kr
Mp3 saknas
Vi är två frilansmusiker, Erik från Dalarna, och Jonathan från Uppland, som träffades på en festival och började lira ihop i Göteborg där båda bor just nu. Repertoaren består mestadels av folkmusik, och då en hel del i från Eriks hemtrakter, men även en del klassisk musik, tango, visor mm. Vi är flexibla och vana vid utmaningar! OBS! Prissättningen avser betalning på faktura (exkl. resor vid uppdrag utanför Göteborg)

Eva RunePris: 4000- och uppåt
Eva Rune är författare till sångboken Bröllopssånger och kärleksvisor, utgiven av Bo Ejeby Förlag 2012. 125 sånger för festens olika delar, och för livet tillsammans. Eva Rune gick musikerlinjen, folkmusik, på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Sedan dess har det blivit många turnéer och skivinspelningar i flera olika samarbeten. Eva har också haft uppdrag som musiker i teateruppsättningar på Riksteatern/Mellby Scenkonst, Folkteatern i Göteborg samt Beaivvas Samiska Teater i Kautokeino. Nuvarande grupper är Irmelin vokaltrio och Nordic Wedding Music, samt solistuppdrag med Gunnar Eriksson och Göteborgs Kammarkör. Hon har medverkat i grupper som KRUS, Rosenbergs 7, Svart Kaffe och Alruna. Sånger: Jag har ett stort urval vackra kärlekssånger och hjälper till att hitta de som passar just er. I vår egen tradition finns en skatt av kända och okända pärlor. Jag har ca 80 sånger som passar att sjungas på bröllop och de speglar många sidor av kärleken. Passion, innerlighet, fest och glädje. Jag specialiserar mig på den repertoar som finns i vår folkmusik. Brudmarscher och brudvalser: Drömmer ni om något som är unikt skrivet bara för er? Jag specialskriver er egen brudmarsch och brudvals. Vi kan tillsammans diskutera instrument och det som sätter just er personliga prägel på musiken. Kulning: Många brudpar som anlitat mig har önskat kulning under bröllopsceremonin, både i kyrkan och vid utomhusbröllop. Ett av mitt livs finaste upplevelser vid kulningsuppdrag var när jag överraskade de över hundra bröllopsgästerna vid midnatt med kulning och hornblåsning vid en skogstjärn som låg alldeles nära festplatsen. På vattnet flöt levande ljus i små pappersfarkoster. Augustinatten var vindstilla och bergen runt oss svarade skogen med det största och längsta eko jag någonsin hört. Min kulning inleder filmen Populärmusik från Vittula. Jag har kulat i Melodifestivalen, SVT, Falun 2002. För den som undrar vad kulning är så är det en urnordisk vokalform för utomhusbruk, ett melodiöst signalsystem för att meddela sig med andra människor och locka hem betesdjur som strövade fritt i skogen. Här kan du lyssna på exempel av kulning. Bröllopsorkester: I mitt nätverk av musikerkolleger finns musik för alla smaker. För underhållning, dans, eller spelmän till brudmarschen som det var förr. I alla kulturer har levande musik haft en särskild plats vid bröllop, inte minst i Sverige. I Norge förr i tiden var kriterierna för ett lyckat bröllop att det var rikligt med dryck, att det var de bästa spelmännen som stod för musiken och att det var mästersångare närvarande. Ceremonimästaren på ett sådant norskt bröllop ledde hela festen framåt med sånger som han ärvt efter föregående ceremonimästare. Än idag är det extra roligt att få förgylla sin fest med levande musik. Balkanröj med blåsorkester på zigenarvis, rockband eller jazz trio, eller svensk folkmusik. Jag hjälper er hitta det ni önskar er.

Johan TörnqvistPris: 4000-7500 kr
Mp3 saknas
Artisten och producenten Johan Törnqvist täcker in hela spektrumet för ert Bröllop, Jubileum eller Företagsevent. Antingen ni letar efter en sångare till ert event eller om ni söker någon att producera och planera hela evenemanget, så kan ni hitta vad ni söker här. Varmt Välkomna! Johan är utbildad på Performing Arts School, Göteborg och kommer från en bakgrund inom musikteater. Han startade sin karriär genom att spela med mindre musikalsällskap och har sedan dess avancerat upp på de större scenerna som Göteborgsoperan. Där spelade Johan med i musikalerna Sound Of Music och Kiss Me Kate. Han har också spelat rollerna som Fyedka i Spelman På Taket och Danny i Grease. Johan trivs lika bra vid sidan om scenen som på scenen och har tack vare detta både koreograferat och producerat sina egna shower under de senaste åren.

Ingmarie JuliussonPris: 1000-3000 kr
Söker ni en solist till bröllop, dop, begravning, eller andra tillställningar? Tveka då inte att boka mig Ingmarie. Jag är en väl anlitad musiker med många års erfarenhet av olika evenemang som erbjuder en musik med värme, känsla och engagemang. Jag är utbildad till flöjtist, sångerska och pedagog vid Musikhögskolan i Göteborg och kan hjälpa till att göra din dag minnesvärd med vacker musik. Den breda repertoaren sträcker sig från klassiskt och världsmusik till svensk folkmusik, visor och pop. Jag spelar själv eller tillsammans med min kollega Ingemar som är en mycket duktig pianist.

Temba BembaPris: 5000-7500 kr
Temba Bemba har funnits i tio år. Spelar på festivaler, privata fester, restauranger och olika event. Vi spelar latinamerikansk musik, huvudsakligen salsa, men även cha cha cha, cumbia, merengue och rumba. Blandat covers och egna låtar, även kända svensk låtar med salsastuk. Musiken funkar bra för alla åldrar. Vi brukar ha en stunds dansutlärning när vi spelar på fester, mest för att få igång folk. Man behöver dock inte kunna dansa salsa för att dansa till bandets musik.

Instant KarmaPris: 7500- och uppåt
Mp3 saknas
Looking for a great cover band? Here´s one and you get the Irish flavour for the same prize! Instant Karma is a band with a mixture of Swedish and Irish musicians based in Gothenburg, Sweden. We play songs from the 50´s to todays top hits together with a mix of Irish classics! Last year we played just over 130 gigs in various venues such as pubs/clubs, parties and weddings throughout Europe. Over the years we’ve entertained crowds in Sweden, Finland, Faroe Islands, Ireland, Germany, Austria and Denmark. Don´t hesitate to contact us we would love to come and rock your party!

Goodland trioPris: 10000-15000 kr
Mp3 saknas
Med sopransaxofon, dragspel och tolvsträngad gitarr bjuder Goodland trio in dig i sitt varma ljudlandskap. Svängigt, lyhört och innerligt spelar trion sin egenkomponerade folkmusik där det täta samspelet står i fokus. Goodland trio bildades 2009 i Göteborg och har sedan dess turnerat och spelat in sitt självbetitlade, kritikerrosade debutalbum som släpptes i augusti 2011.

BordunPris: Inte angivet
Gamla vapendragare och nyfikna förnyare. Sedan tonåren har de varit spelkamrater i olika grupper och 2005 bildades Bordun i en längtan att frigöra sig från cementerade modeller i musicerandet. Svensk repertoar varvas med irländsk och egna kompositioner, i ett lekfullt samspel med stark personlighet. Oavsett låtens hemvist söker Bordun nuet, där musiken själv ställer villkoren, och fokus riktas mot den inre dansen där varje steg känns lika utmanade som självklart.


Första sidan      Bakåt      1 [2] 3     Nästa     Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!


Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!

Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2019-04-23 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.