Högtidernas - Live-band i Linköping
  
eller  

Live-band i Linköping

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

David BastvikenPris: Inte angivet
David Bastviken har lång erfarenhet av att spela svensk folkmusik, och är en känd riksspelman. Han har spelat i ett flertal grupper (Ådra, Per Eckerbom Band m. fl.) och har varit engagerad i att starta upp spelmanslaget Strängar och Rör i Linköping.

Sylvain och JonPris: 0- och uppåt
Mp3 saknas
Sylvain och Jon är en svensk gitarrduo med en bred repertoar. Förutom deras originella versioner av kända melodier så komponerar de även egen musik - såväl instrumentala melodier som vokala sånger. Deras musik är perfekt för jazzfestivaler men även som stämningshöjare under mingel på exempelvis bröllopsmottagningar.

KlingaPris: Inte angivet
Klinga är en akustisk folkmusiktrio som spelar traditionella låtar från Västerbotten och en stor andel nyskriven musik. Dynamiskt och känsligt samspel mellan stråkar, strängar och blås. Gruppen består av Magnus Holmström (riksspelman och trefaldig världsmästare i nyckelharpsspel), David Eriksson (mottagare av Erik Sahlströmsstipendiet 2009) och Dag Strömberg (låtskrivare och originalmedlem i Klinga sedan 1998). Vår musik passar på fester, bröllop, begravningar eller till dans. Vi har spelat mycket i kyrkor samt på festivaler såsom Korröfestivalen, folkmusikfestivalen i Saltoluokta och Linköpings folkmusikfestival.

Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!

Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!

Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2020-01-28 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.