Högtidernas - Live-band i Stockholm
  
eller  

Liveband i Stockholm

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

Dirk DigglerzPris: 20000-30000 kr
Dirk Digglerz föddes ur åtta killars kärlek till musik och önskan om att sprida den till andra. Många lyckade spelningar senare står bandet samspelt och erfaret till förfogande för människor i festtankar. Vi har under de senaste åren spelat på många tillställningar, och har tydligt sett hur mycket livemusik kan göra för en fest. Vad vi kan erbjuda Er: • Åtta musiker inklusive blåssektion på scen betyder en bred repertoar innehållandes allt ifrån rock till disco och jazz. • Med vår sättning kan vi göra även den svängigaste disco-dänga rättvisa, något som är svårt för ett femmannaband. • Dirk Digglerz är ett erfaret partyband. Vi har spelat tillsammans i flera år och är välrepeterade. • Vi spelar musik som sträcker sig från 70-talet och fram till idag. Således finns det något för de flesta! • Vi kan ordna med allt det tekniska om så önskas, så slipper Ni böka med det. • Om önskemål finns på en lugnare dansrepertoar, kan vi inleda kvällen med jazz. • Vi spelar bara musik som vår publik OCH vi tycker om. Tack vare det förmedlar vi en spelglädje på scen som är väldigt smittsam. Vill du vara säker på att din kväll får en musikalisk adrenalininjektion? Beställ då åtta svängiga, svettiga och underhållande Dirk Digglerz till din fest. Vi lovar att det blir en great success!

Broken RoadsPris: Inte angivet
Broken Roads har ett stort kunnande att få alla edra gäster att dansa.

KongeroPris: Inte angivet
En vokalgrupp. Fyra röster. Oändliga möjligheter. Med stämmor som slingar sig om varandra i täta klanger eller virvlar i hisnande fart tar Kongero den traditionella folkmusiken in i nutiden. Kongero framför visor, låtar och egna kompositioner med pondus, värme och glimten i ögat. Kongero släppte hösten 2008 sin debutskiva: “Om Mikaelidagen” som ges ut av skivbolaget Dimma Sweden. www.dimmaswe.com Sångerskornas studier vid Kungliga Musikhögskolan och Musikhögskolan Ingesund (där Kongero bildades 2005) har resulterat i examina inom svensk folkmusik, sångpedagogik, sångensemble, ensembleledning, barnrytmik och musikteori.

Matilda OliviaPris: Inte angivet
Matilda är en oerhört begåvad sångerska, med över 15 år i artistbranschen som frilansande sångerska och sångcoach så är hon ett proffs i bröllops.begravnings och dop sammanhang. Hennes röst är enormt vacker och hänförande. Hon har en klangfullhet, värme och mjukhet som slår dom allra flesta med häpnad. Med Matilda Olivia som solist blir ni inte besvikna hon gör er vigsel till ett fint och fantastiskt minne. Tveka inte att gå in på hemsidan och lyssna på smakprov på hennes röst. Matilda Olivia har jobbat med artister som Daniel Lindström, Lisa Nilsson och Carola. Under hösten 2010 släpper hon en singel och kommer att ge ett flertal konserter runt om i stockholm.

ScoopPris: 5000-20000 kr
Mp3 saknas
SCOOP - "Stockholms mest underhållande partyband" är rätt val för både fest och krog. Med mängder av populära låtar som framförs med genuin spelglädje infinner sig den rätta partystämningen AAAAA gör det omöjligt för publiken att inte ryckas med. SCOOP som bokas till en rimlig kostnad får ofta höra att repertoaren innehåller "en så bra blandning av kända partylåtar" - dvs. det finns guldkorn att hitta för alla. SCOOP har komplett ljud- AAAAA ljusanläggning för medelstora lokaler inklusive rökmaskin, laser, diskoboll, såpbubblemaskin mm AAAAA levererar en helhetsupplevelse..... dvs. både öron AAAAA ögon skall trivas. Dessutom har SCOOP en del uppskattade spexiga inslag som t.ex. "Magnus Uggla lookalike" AAAAA "Back to Disco Inferno" med mikrofonfrillor. Musik skall vara kul! SCOOP har mångårig erfarenhet av att stå för underhållningen på krogar, företagsfester, privata fester, bröllop, nattklubbar, restauranger mm...dvs. överallt där bra musik AAAAA underhållning erfordras. Dessutom har SCOOP vid upprepade tillfällen underhållit på några av Sveriges största idrottstävlingar som Stockholm Marathon, Tjejmilen och Midnattsloppet mm.

NightlightPris: Inte angivet
9-5 manna band med blås. Kunden bestämmer själv hur många vi ska komma. Internationell repertoar från Sinatra till dagens heta som Lady Gaga, Shakira, Beyoncé m fl Hemsida: www.nightlight.se Ljudfilerna inspelade live på Berns, Stockholm

Två StämmorPris: Inte angivet
Två Stämmor erbjuder allt från finstämmig sång till fulltaligt band utifrån era önskemål. Vi förgyller er dag med musik av högsta kvalitet i kyrkan och på festen. Med lång erfarenhet i branschen och sammarbete med professionella musiker kan vi garantera att ni blir nöjda!

HappyTunesPris: 5000-7500 kr
HappyTunes har spelat på 100-tals event: Firma-/föreningsfester, privata fester, bröllop, pubar/klubbar. fylla jämna år-fester, bryggdanser, Jul och midsommarfester etc. Vi spelar all sorts musik (covers). Pop-rock från 1950 fram till dagens pop, dansband, latino, disco, bugg, rock, rockabilly schlagers, soul, country, jazz/swing, dixie, mingel-underhållning, gammeldans, folkmusik-olika-länder, med flera genrer. Om ni vill, så ackompanjerar vi och leder allsången. Vi skräddarsyr tillsammans med er hur eventet skall vara. Till bröllopet spelar vi exvis: Din önskemusik till vigselakten, Din brudmarsch, Din bröllopsvals o.s.v. Vi kan erbjuda ex.vis: Tema med riktigt rockröj, Tema med dansbandsklassiker, Tema med rockabilly, tyroler-tema, latino-tema inkl. samba, riktig gammeldans tema o.s.v. Ni ställer önskemålen, och vi levererar. Vår sättning är sång, elbas, kontrabas, keyboard-piano, Hammondorgel, elgitarr, dragspel. Vi har komplett PA-ljudsystem och scenbelysning, trådlösa mikrofoner som kan nyttjas om/när gäster håller tal, vill uppträda med oss o.s.v. Happytunes består i grunden av Bert Öhlund och Rolf Janson. Vid större event har vi utökat med duktiga musikkollegor på bl.a. saxofon/klarinett, live-trummor, viola, banjo. I bland, vid mindre event, underhåller Bert med sång till dragspelAAAAAkeyboard. Besök gärna vår hemsida www.happytunes.se för mer info samt lyssnapro. Direktlänk hittar du längre ned på denna sida. Vi har över 300 låtar i vår repertoar, varav ett hundratal finns listade på hemsidan, och några med lyssnaprov. Och om din favoritlåt saknas här, så är det bara att mejla. Som sagt, vi skräddarsyr efter era önskemål! Betalning för musikuppdrag kan ske mot kontant betalning alternativt, om så önskas, mot faktura via eget aktiebolag. Bolaget innehar F-skatt och är momsregistrerat. Jättekul om du hör av dig, och att vi får vara med och tillsammans med er planera det musikaliska på DIN FEST! KONTAKT: Enklast är att ringa Bert på mobil: 0709-304050 Det går också bra att maila till info@happytunes.se

Anna EkmanPris: 2000-3000 kr
Uppträder som vigselsolist i Stockholm och Skåne. Välkommen till www.annaekman.se där du får tips på bröllopslåtar och kontaktinfo www.annaekman.se.


Första sidan      Bakåt      1 2 3 [4] 5 6     Nästa     Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!

Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!


Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!


Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!

Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2019-12-05 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.