Högtidernas - Live-band i Stockholm
  
eller  

Liveband i Stockholm

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

Roberto GonzalezPris: 5000-10000 kr
Roberto Gonzalez har varit verksam som Skådespelare och musiker i 25 år. Han kommer ursprungligen från Frankrike, Bordeaux. Han kommer med en ny CD "Svenska ballader av en vandrare" som kan köpas på www.gason.se. Det är en skiva med nya, egna svenska visor, som han har själv skrivit och komponerat. Musiken passar till det mesta, förutom dans. Han sjunger till egen gitarr ackompagnemang. Han har även skungit C-M Bellman på franska som finns inspelad på en skiva "Bellman en francais" hos Proprius.

SkandalitesPris: Inte angivet
Mp3 saknas
Skandalites är ett niomannaband som spelar ska och reggae. Dansant festmusik som passar i olika sammanhang. En energisk blandning av egna låtar och covers av grupper som Specials, Madness, Clash och Selecter.

KlingaPris: Inte angivet
Klinga är en akustisk folkmusiktrio som spelar traditionella låtar från Västerbotten och en stor andel nyskriven musik. Dynamiskt och känsligt samspel mellan stråkar, strängar och blås. Gruppen består av Magnus Holmström (riksspelman och trefaldig världsmästare i nyckelharpsspel), David Eriksson (mottagare av Erik Sahlströmsstipendiet 2009) och Dag Strömberg (låtskrivare och originalmedlem i Klinga sedan 1998). Vår musik passar på fester, bröllop, begravningar eller till dans. Vi har spelat mycket i kyrkor samt på festivaler såsom Korröfestivalen, folkmusikfestivalen i Saltoluokta och Linköpings folkmusikfestival.

VildspelPris: 0-1000 kr
Mp3 saknas
Vildspel är en svensk folkmusikgrupp på 4 män som spelar i huvudsak svensk folkmusik, men även lite amerikanska sånger typ: sjömansvisor och folksånger, samt några medeltida låtar. Våra instrument är: Nyckelharpa, Vevlira=(Harplira), Autoharpa=(Ackord-cittra), Svensk Säckpipa, Tvåradigt Dragspel samt olika typer av Blockflöjter: Sopran-Alt-och Tenor-Blockflöjt.

Josefin Pris: 2000-10000 kr
Jag heter Josefin Kvissberg och frilansar som sångerska/musiker/låtskrivare. Att förgylla och delta vid speciella högtider som bröllop och dop är väldigt fint! Jag utgår alltid från personliga önskemål kring valet av låtar. Efter mer än tio års erfarenhet av att arrangera events, sjunga, skriva musik, teater, studioproduktioner med mera har jag samlat på mig goda erfarenheter. Jag är van att organisera och ge kunden det som önskas. Jag sjunger många olika stilar och jag vill alltid ge mycket känsla i det jag gör. Tillsammans med ett flertal musiker som jag samarbetar med ger vi er den upplevelse ni är ute efter. Exempel på upplägg: Sång med piano/gitarr/saxofon/cello. Duo/trio eller ett helt band till dansen. Det finns många möjligheter! Varmt välkommen att höra av er för mer information! - - - - - - - LEONORE - Egen musik När jag skriver egen musik går det under mitt mellannamn "Leonore". Jag har ägnat mycket tid åt låtskrivandet de senaste åren och jag har spelat på flera olika evenemang runt om i Sverige. Jag blandar gärna genrer och stilar för att skapa ett eget sound och uttryck. Beskrivning av "Leonore: "Soulpop med mystik, närvaro och glädje. Inspirerat av allt från folkmusik till brasilianska rytmer. Jag vill skriva musik som inspirerar. När jag står på scen är det viktigt att skapa känsla, närhet och atmosfär, både med publiken och i bandet Bandets sättning är: sång, piano, gitarr, trummor, bas, saxofon och cello.

POPnonSTOPPris: 10000-20000 kr
POPnonSTOP -100 PPPPP återanvänd musik! POPnonSTOP har valt att spela lite bättre. Sjunga lite vackrare. Vara lite snyggare. Och framförallt ha lite roligare! Bandet består av fyra begåvningar som låter som tio! Tllsammans har de erfarenheter med artister/krogshower som t.ex: Charlotte Perrelli, Markoolio, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöf, Jennifer Brown, the Boppers, Timbuktu, Christer Björkman, Wallmans salonger, Golden Hits mfl. Repertoaren innefattar främst pop, rock, soul och disco men anpassas efter tillfälle och målgrupp. POPnonSTOP levererar allt från middagsunderhållning till musik Le Grande Finale där kunden erbjuds ett skräddarsytt paket helt efter deras önskemål. Alla typer av företagsevent, galor, after-ski/beach och privatfester, Detta coverband ställer upp på det mesta! Bandet älskar att ta plats på scen och har inga problem att fylla ut den men erbjuder även ett paket där de tillsammans med en välkänd artist förgyller kvällen. Ingenting är omöjligt! Vi kan även stå för utrustning så som ljud- och ljusanläggning som matchar alla typer av lokaler. Kontakta oss så hjälper vi er att sy ihop en oförglömlig kväll! Hälsningar världens bästa partyband! HEMSIDA: www.popnonstop.se MAIL: info@popnonstop.se TEL: 070-355 68 72

Paula ZarénPris: 1000-5000 kr
Mp3 saknas
Jag är utbildad violinist vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. Jag spelar gärna vid dop, bröllop, events av olika slag, fester mm. Ni kan boka mig som soloartist eller tillsammans med andra. Jag kan även sätta ihop stråkkvartetter eller andra ensembler, allt efter era behov! Besök gärna min hemsida för mer info: www.paula-zaren.com

Adrian och HadrianPris: 4000-7500 kr
Mp3 saknas
Traditionell svensk folkmusik spelad av två dalaspelmän. Adrian och Hadrian har sin musikaliska förankring och kulturella hemvist i Siljansbygden i Dalarna. De har en stor repertoar av spelmansmusik därifrån och från övriga landet. Duon har ett tätt samspel som vuxit fram under en lång tid. Båda har utbildningar från Kungliga Musikhögskolan i bagaget och många års erfarenhet i den professionella musikbranchen. De har god erfarenhet av att framträda under högtider, såsom vigslar, bröllopsfester, begravningar, födelsedagar och andra evenemang. Hadrian är riksspelman och Adrian vann den första återupptagna Zorn-tävlingen sommaren 2000. De har båda sockendräkter från Leksand och Rättvik som de gärna använder om så önskas. En helgjuten spelmansupplevelse utlovas!

HiRPris: 10000-15000 kr
HiR - himmelskt, hett och helt hänsynslöst HiR är västerbottnenmål för den hisnande känslan i magen när man åker berg- och dalbana. HiR är upplevelsen av att kasta sig mellan toppar och dalar med virvlande polskor som fläktar i håret och ettriga valser som river ner allt i sin väg. Glödheta traditionslåtar och nykomponerade svängmonster drabbar samman i musik som formats av flera generationer. Det sägs att det tar tre generationer att skapa en gentleman. De fem gentlemännen i HiR tar din kappa, drar ut stolen och bjuder in till en musikalisk berg- och dalbana som inte lämnar någon oberörd. Det är svårt att sitta still där HiR dundrar fram på spåret. HiR uppträder i olika sammanhang och kan även spela på mindre sättningar vid exempelvis vigslar eller begravningar. De kan således framföra musik både i kyrkan och under festen. Reportoaren sträcker sig från brudmarscher, traditionella spelmanslåtar till raffinerade kompositioner och arrangemang för en totalupplevelse inom folk- och världsmusikområdet! Leif Ottosson - dragspel David Eriksson - nyckelharpor Adrian Jones - fioler Erik Ronström - gitarrer Valter Kinbom - slagverk


Första sidan      Bakåt      3 4 5 [6]      Nästa      Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!

Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!


Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!
Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2019-12-05 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.