Högtidernas - Live-band i Uppsala
  
eller  

Live-band i Uppsala

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

Dirk DigglerzPris: 20000-30000 kr
Dirk Digglerz föddes ur åtta killars kärlek till musik och önskan om att sprida den till andra. Många lyckade spelningar senare står bandet samspelt och erfaret till förfogande för människor i festtankar. Vi har under de senaste åren spelat på många tillställningar, och har tydligt sett hur mycket livemusik kan göra för en fest. Vad vi kan erbjuda Er: • Åtta musiker inklusive blåssektion på scen betyder en bred repertoar innehållandes allt ifrån rock till disco och jazz. • Med vår sättning kan vi göra även den svängigaste disco-dänga rättvisa, något som är svårt för ett femmannaband. • Dirk Digglerz är ett erfaret partyband. Vi har spelat tillsammans i flera år och är välrepeterade. • Vi spelar musik som sträcker sig från 70-talet och fram till idag. Således finns det något för de flesta! • Vi kan ordna med allt det tekniska om så önskas, så slipper Ni böka med det. • Om önskemål finns på en lugnare dansrepertoar, kan vi inleda kvällen med jazz. • Vi spelar bara musik som vår publik OCH vi tycker om. Tack vare det förmedlar vi en spelglädje på scen som är väldigt smittsam. Vill du vara säker på att din kväll får en musikalisk adrenalininjektion? Beställ då åtta svängiga, svettiga och underhållande Dirk Digglerz till din fest. Vi lovar att det blir en great success!

The Sad BoysPris: 4000-10000 kr
Enkelt är bäst! Vi använder våra händer, fötter och röster när vi gör musik. Vi ger oss i kast med allt som får oss att känna. För det mesta blir det gospel, country eller spirituals men det är feelingen som styr. Snabbt, svängigt, sorgligt och långsamt, det spelar ingen roll så länge det känns i kroppen. The Sad Boys är ett märkligt namn för tre män som älskar att sjunga tillsammans. Gruppen döptes av känslan som kom till oss i sången "Walk Down That Lonesome Road"SSSSS det var första gången vi förstod. Lugnet infann sig och inspirationen tog över. Sedan dess har känslan drivit oss, oavsett om vi sjunger i svettig baktakt eller i böljande vemod. The Sad Boys är en sångartrio ifrån Uppsala bestående av tre enkla herrar vid namn Magnus Vidmo, Niklas Karlsson AAAAA Niklas Persson.


TillägnanPris: 4000- och uppåt
Tillägnan är en folkmusik-konsert med musik tillägnad någon eller något. Låt dig följa med på en kärleksfull resa där musiken verkligen är full av mening! Klangerna växlar och vi använder fioler, gitarrer, tramporgel och sång för att väva en varm upplevelse.


Första sidan      Bakåt      1 [2]      Nästa      Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!

Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!
Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!

Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2019-12-05 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.