Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

Live-band till begravning

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

Mia Westlund HarpkonstPris: 1000-2000 kr
Mp3 saknas
Trolska melodier på harpa. Medeltida tongångar blandas med nyskrivna stycken i lugna harmonier. Svensk och irländsk folkmusik framförs tillsammans med rockballader och japansk filmmusik.

Högtidernas.sePris: 0- och uppåt
Vi på högtidernas.se har samlat ett antal musikexempel som utgör en bas för hemsidan. Musiken är inspelad antingen av oss själva eller inspelad live med tillstånd från respektive musiker. Tanken är att aktiva musiker ska lägga upp sina egna framföranden för att bredda mängden med exempel, så att du som lyssnare ska kunna hitta det som passar just dig!!!

Fiol4YouPris: 2000-5000 kr
Mp3 saknas
Fiol4You är en folkmusikduo som spelar vid högtidliga tillfällen i livet, såsom bröllop, dop och begravning mm. Vi som ingår i Fiol4You heter Karin Gustavsson och Kajsa Zetterlund - båda har vi spelat fiol större delen av våra liv och vi brinner för svensk folkmusik. Vår repertoar är stor och bred, vi har många förslag på låtar som passar till olika tillfällen men självklart kan du som beställare önska egen musik - vi gör allt för att du ska bli nöjd.

Eva och GjertPris: 4000-5000 kr

Christian BlackmonPris: 1000-3000 kr
Gitarrist med basen i folkmusik men kan hantera de flesta typer av musik. Trivs bäst i duo eller trio men kan även ta solospelningar. Även om instrumental musik är min hemmaplan har jag betydande erfarenhet av att jobba med vokalister. Jag har ett stort kontaktnät och kan sätta ihop en konstillation som passar de flesta önskemål. Jag har F-skatt

Johan TörnqvistPris: 4000-7500 kr
Mp3 saknas
Artisten och producenten Johan Törnqvist täcker in hela spektrumet för ert Bröllop, Jubileum eller Företagsevent. Antingen ni letar efter en sångare till ert event eller om ni söker någon att producera och planera hela evenemanget, så kan ni hitta vad ni söker här. Varmt Välkomna! Johan är utbildad på Performing Arts School, Göteborg och kommer från en bakgrund inom musikteater. Han startade sin karriär genom att spela med mindre musikalsällskap och har sedan dess avancerat upp på de större scenerna som Göteborgsoperan. Där spelade Johan med i musikalerna Sound Of Music och Kiss Me Kate. Han har också spelat rollerna som Fyedka i Spelman På Taket och Danny i Grease. Johan trivs lika bra vid sidan om scenen som på scenen och har tack vare detta både koreograferat och producerat sina egna shower under de senaste åren.

Ingmarie JuliussonPris: 1000-3000 kr
Söker ni en solist till bröllop, dop, begravning, eller andra tillställningar? Tveka då inte att boka mig Ingmarie. Jag är en väl anlitad musiker med många års erfarenhet av olika evenemang som erbjuder en musik med värme, känsla och engagemang. Jag är utbildad till flöjtist, sångerska och pedagog vid Musikhögskolan i Göteborg och kan hjälpa till att göra din dag minnesvärd med vacker musik. Den breda repertoaren sträcker sig från klassiskt och världsmusik till svensk folkmusik, visor och pop. Jag spelar själv eller tillsammans med min kollega Ingemar som är en mycket duktig pianist.

Goodland trioPris: 10000-15000 kr
Mp3 saknas
Med sopransaxofon, dragspel och tolvsträngad gitarr bjuder Goodland trio in dig i sitt varma ljudlandskap. Svängigt, lyhört och innerligt spelar trion sin egenkomponerade folkmusik där det täta samspelet står i fokus. Goodland trio bildades 2009 i Göteborg och har sedan dess turnerat och spelat in sitt självbetitlade, kritikerrosade debutalbum som släpptes i augusti 2011.

Piri PiriPris: 4000-5000 kr
Mp3 saknas
Låt vokalgruppen Piri Piri krydda festen/högtiden lite extra. Vi sjunger allt från roliga festvisor via sköna jazz- och poplåtar till mer klassiska arrangemang.


Första sidan      Bakåt      1 2 3 [4] 5 6 7     Nästa     Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!

Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!

Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2019-07-16 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.