Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

Live-band till begravning

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

din TrubadurPris: 0-7500 kr
Jag heter Andreas och har artistnamnet "Din trubadur", som trubadur och entertainer. Jag spelar gitarr och trumpet och med min bakgrundsmusik låter jag som ett helt band. Kan även spela akustiskt, fint och lugnt kanske under tiden ni äter. Min repertoar är stor och sträcker sig från 50-60 talet och framåt. Över olika musikstilar som country, bugg/dans, till pop/rock osv. Spelar nästan allt från Abba till ZZ-Top, från "Achy breaky heart" till "You Raise me up". Med mig har du allt i en person. jag sjunga vid vigsel spelar akustiskt och underhåller vid mingel underhåller vid maten (musikquiz kanske?) erbjuder sladdlös utrustning för evtl. tal anordna lekar för gästerna låter som ett coverband är DJ med rök och ljud om det behövs. Jag har tillräcklig utrustning för ljud, rök och ljud. Har dessutom tillräcklig erfarenhet för att veta vad behövs för att festen ska lyckas, http://WWW.DIN-TRUBADUR.SE Du kan också läsa mer på Facebook under "din Trubadur", även har jag video på youtube under "din-trubadur.se" http://WWW.DIN-TRUBADUR.SE

Nilla NielsenPris: 5000-20000 kr
Nilla Nielsen, är en sångerska, låtskrivare och musikproducent från Helsingborg. Hon skriver singer-songwriter musik och är inspirerad av U2, Tracy Chapman, Alanis Morissette och Bob Dylan. Nilla kan bokas för spelningar med helt band, duo eller solo. Tidigare har Nilla även framträtt med bl a Dan Hylander, Janne Bark, Mikael Rickfors, Lasse Lindbom och Roger Pontare. Nilla har släppt 5 album (Så nära från 2012 är hennes första helt på svenska). Nilla är en mycket bra liveartist med positiv utstrålning och en stark närvaro som berör. Något som är utmärkande för Nilla är förutom hennes sångröst de starka texterna, som handlar om allt från miljöförstöring till kärlek. Besök gärna Nillas hemsida för låtar, videos, konsert- AAAAA skivrecensioner, pressklipp, bilder m m. Nilla Nielsens album: Redemption Sky (2004) Shellshocked (2008), Shadows (2010), Higher Ground (2010), samt nya Så Nära (2012) Nilla finns även på iTunes, Spotify osv. Priset på spelningar i kyrkor (bröllop/dop/begravningar) kan ibland vara lägre.

Adrian och HadrianPris: 4000-7500 kr
Mp3 saknas
Traditionell svensk folkmusik spelad av två dalaspelmän. Adrian och Hadrian har sin musikaliska förankring och kulturella hemvist i Siljansbygden i Dalarna. De har en stor repertoar av spelmansmusik därifrån och från övriga landet. Duon har ett tätt samspel som vuxit fram under en lång tid. Båda har utbildningar från Kungliga Musikhögskolan i bagaget och många års erfarenhet i den professionella musikbranchen. De har god erfarenhet av att framträda under högtider, såsom vigslar, bröllopsfester, begravningar, födelsedagar och andra evenemang. Hadrian är riksspelman och Adrian vann den första återupptagna Zorn-tävlingen sommaren 2000. De har båda sockendräkter från Leksand och Rättvik som de gärna använder om så önskas. En helgjuten spelmansupplevelse utlovas!

Lyset i forsenPris: 5000-10000 kr
Lyset i forsen är en trio som med fioler och röster framför svensk folkmusik. Musiken har beskrivits som uppkäftig, intelligent och vacker. Vår repertoar, som har sin grund i Dalarnas låtspelstradition, är alltifrån stillsam och vacker till svängig och medryckande. Gällande låtval kan vi självfallet anpassa oss efter önskemål. Vi är bosatta i Göteborg men spelar gärna runt om i Sverige. Emma Lagerberg, fiol och sång Thea Åslund, fiol och sång Lovisa Risinger, fiol och sång https://www.facebook.com/Lysetiforsen


Första sidan      Bakåt      4 5 6 [7]      Nästa      Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!

Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!


Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!


Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!

Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2019-04-20 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.