Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

Live-band till bröllop

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

Vidar Skrede DYNAMO BANDPris: 5000-15000 kr
Vidar Skrede DYNAMO BAND er solobandet til Vidar Skrede som i hovudsak framfører Vidar's eigne låt-komposisjonar. Låtane er inspirert av dei Nordiske tradisjonane og speglar Vidar som spelmann i dag - ein folkemusikar som har tatt farge frå mange kantar, både som felespelar go gitarist. Vidar er kjent frå ein rekke andre band, som bl.a. Geitungen (NO), Den Store Norske Gitarkvartett (NO), NOMAS (NO, FI, SE DK), og AAMOS, og har lang erfaring i skandinavisk folkemusikk-samspel, og han har master i Nordisk folkemusikk ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Med seg har han finnane Pilvi Talvitie på trøorgel og Jani Kivelä på gitar, begge er kjente frå bandet Tsuumi Sound System, eit world-music-band som har turnert mykje i Europa og vunne mange prisar og både i Finland og i utlandet. Samman skapar dei eit sterkt, nytt nordisk lydbilde, enkelt, eggande og til og med lyrisk med hardingfele, gitar og trøorgel, og Vidar's hug for det ultimate nordiske soundet. Vidar Skrede DYNAMO BAND er altå: Vidar Skrede - hardingfele og fele Pilvi Talvitie - trøorgel Jani Kivelä - gitar

CaleidoPris: 10000-15000 kr
Caleido är en världsmusikgrupp som spelar egenkomponerad musik med rötterna i folk och världsmusik från Sverige och olika delar av världen. Vi spelar musik som berör med sin blandning av intensitet, meditativ närvaro och ett stort mått av spelglädje. Vi trakterar instrument från hela världen som Indisk sitar, tablas, nordamerikansk indianflöjt, m.m. blandat med gitarr, fiol och flöjt till en spännande kaleidoskopisk mix.

Mia Westlund HarpkonstPris: 1000-2000 kr
Mp3 saknas
Trolska melodier på harpa. Medeltida tongångar blandas med nyskrivna stycken i lugna harmonier. Svensk och irländsk folkmusik framförs tillsammans med rockballader och japansk filmmusik.

Högtidernas.sePris: 0- och uppåt
Vi på högtidernas.se har samlat ett antal musikexempel som utgör en bas för hemsidan. Musiken är inspelad antingen av oss själva eller inspelad live med tillstånd från respektive musiker. Tanken är att aktiva musiker ska lägga upp sina egna framföranden för att bredda mängden med exempel, så att du som lyssnare ska kunna hitta det som passar just dig!!!

Fiol4YouPris: 2000-5000 kr
Mp3 saknas
Fiol4You är en folkmusikduo som spelar vid högtidliga tillfällen i livet, såsom bröllop, dop och begravning mm. Vi som ingår i Fiol4You heter Karin Gustavsson och Kajsa Zetterlund - båda har vi spelat fiol större delen av våra liv och vi brinner för svensk folkmusik. Vår repertoar är stor och bred, vi har många förslag på låtar som passar till olika tillfällen men självklart kan du som beställare önska egen musik - vi gör allt för att du ska bli nöjd.

Eva och GjertPris: 4000-5000 kr

Christian BlackmonPris: 1000-3000 kr
Gitarrist med basen i folkmusik men kan hantera de flesta typer av musik. Trivs bäst i duo eller trio men kan även ta solospelningar. Även om instrumental musik är min hemmaplan har jag betydande erfarenhet av att jobba med vokalister. Jag har ett stort kontaktnät och kan sätta ihop en konstillation som passar de flesta önskemål. Jag har F-skatt

PartyHajPris: 5000-30000 kr
Tar utekvällen slut innan den hinner börja? Behöver ni ett band som håller igång till gryningen och som ger er vad ni vill ha? Då är vi bandet för er! Vi är ett partyband som spelar allt ifrån 60-tal till dagens radiohits! Vi anpassar oss efter era önskemål och har en bred repertoar med låtar som passar in hos alla. Både gamla dängor och nya hits spelar vi för att ge publiken en stor blandning av musik. PartyHaj är coverbandet som hajar vad du vill ha!

Johan TörnqvistPris: 4000-7500 kr
Mp3 saknas
Artisten och producenten Johan Törnqvist täcker in hela spektrumet för ert Bröllop, Jubileum eller Företagsevent. Antingen ni letar efter en sångare till ert event eller om ni söker någon att producera och planera hela evenemanget, så kan ni hitta vad ni söker här. Varmt Välkomna! Johan är utbildad på Performing Arts School, Göteborg och kommer från en bakgrund inom musikteater. Han startade sin karriär genom att spela med mindre musikalsällskap och har sedan dess avancerat upp på de större scenerna som Göteborgsoperan. Där spelade Johan med i musikalerna Sound Of Music och Kiss Me Kate. Han har också spelat rollerna som Fyedka i Spelman På Taket och Danny i Grease. Johan trivs lika bra vid sidan om scenen som på scenen och har tack vare detta både koreograferat och producerat sina egna shower under de senaste åren.


Första sidan      Bakåt      1 2 3 [4] 5 6 7     Nästa     Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2019-12-09 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.