Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

Live-band till fest

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

VildspelPris: 0-1000 kr
Mp3 saknas
Vildspel är en svensk folkmusikgrupp på 4 män som spelar i huvudsak svensk folkmusik, men även lite amerikanska sånger typ: sjömansvisor och folksånger, samt några medeltida låtar. Våra instrument är: Nyckelharpa, Vevlira=(Harplira), Autoharpa=(Ackord-cittra), Svensk Säckpipa, Tvåradigt Dragspel samt olika typer av Blockflöjter: Sopran-Alt-och Tenor-Blockflöjt.

String Strike PickersPris: 4000-5000 kr
String Strike Pickers spelar Bluegrass för olika tillfällen ! Kontakta oss för mer info och bokning.

TillägnanPris: 4000- och uppåt
Tillägnan är en folkmusik-konsert med musik tillägnad någon eller något. Låt dig följa med på en kärleksfull resa där musiken verkligen är full av mening! Klangerna växlar och vi använder fioler, gitarrer, tramporgel och sång för att väva en varm upplevelse.

Josefin Pris: 2000-10000 kr
Jag heter Josefin Kvissberg och frilansar som sångerska/musiker/låtskrivare. Att förgylla och delta vid speciella högtider som bröllop och dop är väldigt fint! Jag utgår alltid från personliga önskemål kring valet av låtar. Efter mer än tio års erfarenhet av att arrangera events, sjunga, skriva musik, teater, studioproduktioner med mera har jag samlat på mig goda erfarenheter. Jag är van att organisera och ge kunden det som önskas. Jag sjunger många olika stilar och jag vill alltid ge mycket känsla i det jag gör. Tillsammans med ett flertal musiker som jag samarbetar med ger vi er den upplevelse ni är ute efter. Exempel på upplägg: Sång med piano/gitarr/saxofon/cello. Duo/trio eller ett helt band till dansen. Det finns många möjligheter! Varmt välkommen att höra av er för mer information! - - - - - - - LEONORE - Egen musik När jag skriver egen musik går det under mitt mellannamn "Leonore". Jag har ägnat mycket tid åt låtskrivandet de senaste åren och jag har spelat på flera olika evenemang runt om i Sverige. Jag blandar gärna genrer och stilar för att skapa ett eget sound och uttryck. Beskrivning av "Leonore: "Soulpop med mystik, närvaro och glädje. Inspirerat av allt från folkmusik till brasilianska rytmer. Jag vill skriva musik som inspirerar. När jag står på scen är det viktigt att skapa känsla, närhet och atmosfär, både med publiken och i bandet Bandets sättning är: sång, piano, gitarr, trummor, bas, saxofon och cello.

BallanzPris: 4000-5000 kr
Mp3 saknas
Ballanz är en oberoende grupp med fokus på sångarglädjen! Vi är fyra glada tjejer från Ängelholm som tillsammans skapar musik. Vår ambition är att ständigt förnyas och hitta nya vägar bla vad gäller sångsätt, musikstilar och samarbetspartners. Ballanz vill gärna samverka i olika konstellationer med tex musiker eller andra sångare. Strävan är att Ballanz ska vara en så allsidig grupp som möjligt. Gruppen har en bred repertoar innefattande många olika musikaliska genre. Allt ifrån rock, country, jazz, pop, schlager, musikaler till visor, folkmusik och kyrkomusik. De sammanhang där Ballanz sjunger är därmed tex privata tillställningar, temakonserter, visaftnar, företagsfester, kyrkokonserter och servicehus. Vi förgyller gärna ert bröllop eller dop. Ballanz sjunger oftast acapella eller till komp av gitarr. Men även till komp av elbas, piano, keyboard eller digitalt.

POPnonSTOPPris: 10000-20000 kr
POPnonSTOP -100 PPPPP återanvänd musik! POPnonSTOP har valt att spela lite bättre. Sjunga lite vackrare. Vara lite snyggare. Och framförallt ha lite roligare! Bandet består av fyra begåvningar som låter som tio! Tllsammans har de erfarenheter med artister/krogshower som t.ex: Charlotte Perrelli, Markoolio, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöf, Jennifer Brown, the Boppers, Timbuktu, Christer Björkman, Wallmans salonger, Golden Hits mfl. Repertoaren innefattar främst pop, rock, soul och disco men anpassas efter tillfälle och målgrupp. POPnonSTOP levererar allt från middagsunderhållning till musik Le Grande Finale där kunden erbjuds ett skräddarsytt paket helt efter deras önskemål. Alla typer av företagsevent, galor, after-ski/beach och privatfester, Detta coverband ställer upp på det mesta! Bandet älskar att ta plats på scen och har inga problem att fylla ut den men erbjuder även ett paket där de tillsammans med en välkänd artist förgyller kvällen. Ingenting är omöjligt! Vi kan även stå för utrustning så som ljud- och ljusanläggning som matchar alla typer av lokaler. Kontakta oss så hjälper vi er att sy ihop en oförglömlig kväll! Hälsningar världens bästa partyband! HEMSIDA: www.popnonstop.se MAIL: info@popnonstop.se TEL: 070-355 68 72

2 Of A KindPris: 4000- och uppåt
Mp3 saknas
Välkommen till 2 Of A Kind – En coverduo utöver det vanliga! Letar Du efter musik till bröllopet, firmafesten, studentskivan, födelsedagskalaset, dopet m.m., då har Du kommit rätt! Vad det än är för tillställning Du planerar har vi garanterat något som passar just Dig! Vi är en rutinerad duo med erfarenhet av allt från vigslar till fullt ös på After-Ski i alperna! Med vår breda repertoar som innehåller många olika musikstilar såsom pop/rock, disco, schlager, hårdrock, ballader, gamla godingar, dansband, country, swing och mycket mer kan vi underhålla allt från studentskivan till 80-årskalaset! Vill Du ha en riktigt bra duo med fullt ös, tveka inte, ring eller maila idag! / 2 Of A Kind

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i Ditt liv. För att dagen ska bli så bra som möjligt vill Ni att saker och ting ska flyta på utan problem. Därför erbjuder vi en helhetslösning till Er dag. I samma bokning får ni: - Solist till vigseln - Trubadurer till festmingel och bordsvisor - Partyband till festen Kontakta oss för prisinfo eller om ni har några frågor eller önskemål. Vår målsättning är att hjälpa till att göra Er bröllopsdag till något alldeles speciellt. Självklart går både solist, trubadurer och partyband att boka separat. Läs mer på vår hemsida www.brollopsmusik.n.nu

Du å ViPris: Inte angivet
Du å Vi coverduo ifrån Sölvesborg i Blekinge. Duon med dom rätta låtarna med i bagaget! Mycket blandad musik allt ifrån bröllopsvalsen till schlagers,dansband,rock,pop ,hårdrock etc..Kompar gärna era snapsvisor me dragspel och akustisk gitarr!. spelar i Blekinge,Skåne samt i kronobergslän.17 års erfarenhet från bröllops arrangemang och liknande.


Första sidan      Bakåt      7 8 9 [10] 11 12     Nästa     Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!

Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!


Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2020-01-26 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.