Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

Live-band till fest

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

SwingbandetPris: 5000-20000 kr
Varför disco eller karaoke på din fest när du kan få ett litet storband "live"? Swingbandet från Lund spelar originalarrangemang från swingepoken med stora namn som Ellington, Basie, Henderson och Miller m fl. Med swingerans standardsättning 14 man och vokalissa lever Swingbandet upp till den tidens paroll: Swing, Sweet and Hot - en tilltalande blandning av snabbt sväng, ösiga låtar, stora vackra klanger och mjukt balladspel. - till bröllop och bal även wienervals, tango, rumba, samba. Vi utgår från Lund-Malmö i Skåne. Kontaktinfo på hemsidan: www.swingbandet.se mail: info (at) swingbandet.se

ENJOYPris: 10000-20000 kr
Mp3 saknas
Enjoy, ett av Sveriges bästa coverband. Med ca 500 spelningar i bagaget sedan starten 2003 kan idag Enjoy mätas med några av de bästa dans- och partybandsproduktionerna i Sverige. Enjoy utgår från Skurup/Skåne, och spelar i hela Sverige, på festivaler, nattklubbar, dansställe, föreningsfester, högtidsdagar och företagsarrangemang. Vi innehar F-skatt.

GREAT NORTHERNPris: Inte angivet
Mp3 saknas
Tuff rock’n’roll, svängig blues, gungande soul och ruffig country från Malmö. Great Northern är livebandet som med sann spelglädje spelar sina favoritlåtar från 50/60/70/80-talen och framåt för er. Covers på många kända hits och välbekanta låtar men kanske även något eget ibland. Great Northern spelar på fester, bröllop, festivaler, pubar, krogar och evenemang i Skåne och södra Sverige sedan 1991. Bandet utgår från Malmö och har egen ljud- och ljusanläggning.

Åsa JinderPris: 10000-20000 kr
Spelar i hela Sverige. Åsa Jinder har skrivit texten till en av de mest älskade bröllopssångerna "Av längtan till dig", vilken hon gärna framför sjungande. Har även komponerat "Nu är tid att leva" en annan mycket populär bröllopssång. Engageras mycket på både dop bröllop och begravningar. Har med sig gitarristen Jonas Otter på gitarr.

Little BluePris: 2000-10000 kr
Little Blue bildades 2005. Sedan dess har vi gjort över 200 spelningar i olika konstellationer runt om i södra Sverige. På senare år har bandet nischat sig till att erbjuda lättlyssnad men svängig swing/jazz/jump till mingel och fest. Repertoaren består av tidstypiska låtar från den eleganta swing-epoken på 40/50 talet i kombination med kända hits från Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Armstrong, Monica Zetterlund m.fl. Repertoaren är noga utvald för att passa såväl till dans (foxtrott/bugg) som bakgrundsmusik. Med Little Blue anpassar vi upplagget utifrån varje specifik förfrågan. Det betyder att vi både kan uppträda som en liten jazz-trio som spelar stämningshöjande mingelmusik på den lilla festen till ett fullt band (4-7 personer) med extra sångerska och blås för musik till dans eller som uppträdande/konsert. Vi kan även skräddarsy en helkvällslösning med mingelmusik, uppträdande (rock/soul/blues) och därefter dans till jazz. Jag som kapellmästare har varit verksam som deltidsmusiker i över 15 år med över 600 spelningar i bagaget i allt från dansband till blues/rock och countryband. Mina erfarenheter genom åren från olika typer av fester och event delar jag också gärna med mig om ni önskar stöd i planeringen av er fest/arrangemang. I Litte Blue har jag alltid med mig etablerade heltids/deltids-musiker med mångårig erfarenhet inom jazz/swing-genren vilket gör att jag på förhand kan garantera en högklassig musikunderhållning lyssna på bifogad studioinspelning (mp3) eller se oss spela live på någon av följande youtube-länkar: https://www.youtube.com/watch?v=nlf81p7J6hg https://www.youtube.com/watch?v=YY_C9b2QDW4 Hör av dig till mig med dina frågor så berättar jag mer! /Göran

Paula ZarénPris: 1000-5000 kr
Mp3 saknas
Jag är utbildad violinist vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. Jag spelar gärna vid dop, bröllop, events av olika slag, fester mm. Ni kan boka mig som soloartist eller tillsammans med andra. Jag kan även sätta ihop stråkkvartetter eller andra ensembler, allt efter era behov! Besök gärna min hemsida för mer info: www.paula-zaren.com

CopycatPris: 4000- och uppåt
Mp3 saknas
Vi är ett 5 manna band som spelar allt! Pop, Rock, Jazz, Blues - You name it! Vi skräddarsyr vår setlist just efter dina önskemål! Med många års erfarenhet inom live musikbranschen har vi för en tid sedan slagit våra kloka huvuden ihop och bildat Copycat! Alla förfrågningar behandlas och tas på fullaste allvar. Neili - Sång/Leadvocalist Martin - Trummor/sång Gabbe - Gitarr/körsång Mattias - Bas/körsång Sebastian - Keyboard/körsång Välkomna :)

Pär-Olaz rocktrioPris: 4000-15000 kr

din TrubadurPris: 0-7500 kr
Jag heter Andreas och har artistnamnet "Din trubadur", som trubadur och entertainer. Jag spelar gitarr och trumpet och med min bakgrundsmusik låter jag som ett helt band. Kan även spela akustiskt, fint och lugnt kanske under tiden ni äter. Min repertoar är stor och sträcker sig från 50-60 talet och framåt. Över olika musikstilar som country, bugg/dans, till pop/rock osv. Spelar nästan allt från Abba till ZZ-Top, från "Achy breaky heart" till "You Raise me up". Med mig har du allt i en person. jag sjunga vid vigsel spelar akustiskt och underhåller vid mingel underhåller vid maten (musikquiz kanske?) erbjuder sladdlös utrustning för evtl. tal anordna lekar för gästerna låter som ett coverband är DJ med rök och ljud om det behövs. Jag har tillräcklig utrustning för ljud, rök och ljud. Har dessutom tillräcklig erfarenhet för att veta vad behövs för att festen ska lyckas, http://WWW.DIN-TRUBADUR.SE Du kan också läsa mer på Facebook under "din Trubadur", även har jag video på youtube under "din-trubadur.se" http://WWW.DIN-TRUBADUR.SE


Första sidan      Bakåt      8 9 10 [11] 12     Nästa     Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2020-01-26 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.