Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

Live-band till fest

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

Apollo CrüePris: 5000-20000 kr
Mp3 saknas
http://www.youtube.com/watch?v=u7Zt1oBVgng Skippa bandet som klär sig i för långa kortbyxor, en bandtröja och höga strumpor. Vi i Apollo Crüe underhåller din fest med stil och det absolut senaste från dansgolvet tillsammans med gamla godingar. Apollo Crüe är ett coverband för de som vill gå hem lyckliga efter en kväll av fest, sång och dans! I en repertoar som går igenom 40 år av musik kan ni räkna med att få sjunga er hesa. Vi anser oss vara det moderna coverbandet med målet att publiken ska vara en lika viktig del i vår show som vi själva är. Publikkontakt, närvaro och show är våra ledord där Apollo Crüe är bandet som startar festen! Vid en eventuell bokning, skriv gärna er budget, speltid och vad som behövs från oss (Ljud/ljusanläggning).

Christian BlackmonPris: 1000-3000 kr
Gitarrist med basen i folkmusik men kan hantera de flesta typer av musik. Trivs bäst i duo eller trio men kan även ta solospelningar. Även om instrumental musik är min hemmaplan har jag betydande erfarenhet av att jobba med vokalister. Jag har ett stort kontaktnät och kan sätta ihop en konstillation som passar de flesta önskemål. Jag har F-skatt

PartyHajPris: 5000-30000 kr
Tar utekvällen slut innan den hinner börja? Behöver ni ett band som håller igång till gryningen och som ger er vad ni vill ha? Då är vi bandet för er! Vi är ett partyband som spelar allt ifrån 60-tal till dagens radiohits! Vi anpassar oss efter era önskemål och har en bred repertoar med låtar som passar in hos alla. Både gamla dängor och nya hits spelar vi för att ge publiken en stor blandning av musik. PartyHaj är coverbandet som hajar vad du vill ha!

Johan TörnqvistPris: 4000-7500 kr
Mp3 saknas
Artisten och producenten Johan Törnqvist täcker in hela spektrumet för ert Bröllop, Jubileum eller Företagsevent. Antingen ni letar efter en sångare till ert event eller om ni söker någon att producera och planera hela evenemanget, så kan ni hitta vad ni söker här. Varmt Välkomna! Johan är utbildad på Performing Arts School, Göteborg och kommer från en bakgrund inom musikteater. Han startade sin karriär genom att spela med mindre musikalsällskap och har sedan dess avancerat upp på de större scenerna som Göteborgsoperan. Där spelade Johan med i musikalerna Sound Of Music och Kiss Me Kate. Han har också spelat rollerna som Fyedka i Spelman På Taket och Danny i Grease. Johan trivs lika bra vid sidan om scenen som på scenen och har tack vare detta både koreograferat och producerat sina egna shower under de senaste åren.

Temba BembaPris: 5000-7500 kr
Temba Bemba har funnits i tio år. Spelar på festivaler, privata fester, restauranger och olika event. Vi spelar latinamerikansk musik, huvudsakligen salsa, men även cha cha cha, cumbia, merengue och rumba. Blandat covers och egna låtar, även kända svensk låtar med salsastuk. Musiken funkar bra för alla åldrar. Vi brukar ha en stunds dansutlärning när vi spelar på fester, mest för att få igång folk. Man behöver dock inte kunna dansa salsa för att dansa till bandets musik.

Instant KarmaPris: 7500- och uppåt
Mp3 saknas
Looking for a great cover band? Here´s one and you get the Irish flavour for the same prize! Instant Karma is a band with a mixture of Swedish and Irish musicians based in Gothenburg, Sweden. We play songs from the 50´s to todays top hits together with a mix of Irish classics! Last year we played just over 130 gigs in various venues such as pubs/clubs, parties and weddings throughout Europe. Over the years we’ve entertained crowds in Sweden, Finland, Faroe Islands, Ireland, Germany, Austria and Denmark. Don´t hesitate to contact us we would love to come and rock your party!

Goodland trioPris: 10000-15000 kr
Mp3 saknas
Med sopransaxofon, dragspel och tolvsträngad gitarr bjuder Goodland trio in dig i sitt varma ljudlandskap. Svängigt, lyhört och innerligt spelar trion sin egenkomponerade folkmusik där det täta samspelet står i fokus. Goodland trio bildades 2009 i Göteborg och har sedan dess turnerat och spelat in sitt självbetitlade, kritikerrosade debutalbum som släpptes i augusti 2011.

NostalgibandetPris: 5000-10000 kr
Nostalgibandet består av fem grabbar med ett gemensamt mål: att bjuda på en välljudande blandning av hits från 50-60-70 och 80- talen. Även om den största delen av vår repertoar består av låtar från dessa decennier finns även en och en annan väl vald yngre goding med. Vi i bandet kommer från lite olika musikaliska håll men har alla varit med i musiksvängen länge.

Piri PiriPris: 4000-5000 kr
Mp3 saknas
Låt vokalgruppen Piri Piri krydda festen/högtiden lite extra. Vi sjunger allt från roliga festvisor via sköna jazz- och poplåtar till mer klassiska arrangemang.


Första sidan      Bakåt      4 5 6 [7] 8 9 10     Nästa     Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!

Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!
Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!

Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2020-01-26 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.