Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

Live-band till festival

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

Adrian och HadrianPris: 4000-7500 kr
Mp3 saknas
Traditionell svensk folkmusik spelad av två dalaspelmän. Adrian och Hadrian har sin musikaliska förankring och kulturella hemvist i Siljansbygden i Dalarna. De har en stor repertoar av spelmansmusik därifrån och från övriga landet. Duon har ett tätt samspel som vuxit fram under en lång tid. Båda har utbildningar från Kungliga Musikhögskolan i bagaget och många års erfarenhet i den professionella musikbranchen. De har god erfarenhet av att framträda under högtider, såsom vigslar, bröllopsfester, begravningar, födelsedagar och andra evenemang. Hadrian är riksspelman och Adrian vann den första återupptagna Zorn-tävlingen sommaren 2000. De har båda sockendräkter från Leksand och Rättvik som de gärna använder om så önskas. En helgjuten spelmansupplevelse utlovas!

Lyset i forsenPris: 5000-10000 kr
Lyset i forsen är en trio som med fioler och röster framför svensk folkmusik. Musiken har beskrivits som uppkäftig, intelligent och vacker. Vår repertoar, som har sin grund i Dalarnas låtspelstradition, är alltifrån stillsam och vacker till svängig och medryckande. Gällande låtval kan vi självfallet anpassa oss efter önskemål. Vi är bosatta i Göteborg men spelar gärna runt om i Sverige. Emma Lagerberg, fiol och sång Thea Åslund, fiol och sång Lovisa Risinger, fiol och sång https://www.facebook.com/Lysetiforsen


Första sidan      Bakåt      8 9 10 [11]      Nästa      Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2018-05-22 (5.6.36) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.