Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

Live-band till krog

De följande grupperna / spelmännen kan kanske spela vid din högtid. Lyssna på de olika grupperna och bestäm dig för vilka du gillar bäst. Sedan kan du kontakta dessa genom att klicka på gruppnamnet.

Vid kontakten med gruppen så får du reda på om de har möjlighet att spela. Se till att du får en dialog där ni kan komma överens tillsammans om hur ni ska göra.

Musiker / artister / grupper

Musikteater GulaschPris: 5000-10000 kr
Gulasch spelar en härligt dansant och medryckande musik. De blandar finsk humpa med ryska kärlekssånger, brottar refränger av Ulf Peder Olrog med finstämda svenska visklassiker. Mycket sång och glädje. Programmet är helt enkelt en njutning för själen.

Apollo CrüePris: 5000-20000 kr
Mp3 saknas
http://www.youtube.com/watch?v=u7Zt1oBVgng Skippa bandet som klär sig i för långa kortbyxor, en bandtröja och höga strumpor. Vi i Apollo Crüe underhåller din fest med stil och det absolut senaste från dansgolvet tillsammans med gamla godingar. Apollo Crüe är ett coverband för de som vill gå hem lyckliga efter en kväll av fest, sång och dans! I en repertoar som går igenom 40 år av musik kan ni räkna med att få sjunga er hesa. Vi anser oss vara det moderna coverbandet med målet att publiken ska vara en lika viktig del i vår show som vi själva är. Publikkontakt, närvaro och show är våra ledord där Apollo Crüe är bandet som startar festen! Vid en eventuell bokning, skriv gärna er budget, speltid och vad som behövs från oss (Ljud/ljusanläggning).

Johan TörnqvistPris: 4000-7500 kr
Mp3 saknas
Artisten och producenten Johan Törnqvist täcker in hela spektrumet för ert Bröllop, Jubileum eller Företagsevent. Antingen ni letar efter en sångare till ert event eller om ni söker någon att producera och planera hela evenemanget, så kan ni hitta vad ni söker här. Varmt Välkomna! Johan är utbildad på Performing Arts School, Göteborg och kommer från en bakgrund inom musikteater. Han startade sin karriär genom att spela med mindre musikalsällskap och har sedan dess avancerat upp på de större scenerna som Göteborgsoperan. Där spelade Johan med i musikalerna Sound Of Music och Kiss Me Kate. Han har också spelat rollerna som Fyedka i Spelman På Taket och Danny i Grease. Johan trivs lika bra vid sidan om scenen som på scenen och har tack vare detta både koreograferat och producerat sina egna shower under de senaste åren.

Goodland trioPris: 10000-15000 kr
Mp3 saknas
Med sopransaxofon, dragspel och tolvsträngad gitarr bjuder Goodland trio in dig i sitt varma ljudlandskap. Svängigt, lyhört och innerligt spelar trion sin egenkomponerade folkmusik där det täta samspelet står i fokus. Goodland trio bildades 2009 i Göteborg och har sedan dess turnerat och spelat in sitt självbetitlade, kritikerrosade debutalbum som släpptes i augusti 2011.

NostalgibandetPris: 5000-10000 kr
Nostalgibandet består av fem grabbar med ett gemensamt mål: att bjuda på en välljudande blandning av hits från 50-60-70 och 80- talen. Även om den största delen av vår repertoar består av låtar från dessa decennier finns även en och en annan väl vald yngre goding med. Vi i bandet kommer från lite olika musikaliska håll men har alla varit med i musiksvängen länge.

Sylvain och JonPris: 0- och uppåt
Mp3 saknas
Sylvain och Jon är en svensk gitarrduo med en bred repertoar. Förutom deras originella versioner av kända melodier så komponerar de även egen musik - såväl instrumentala melodier som vokala sånger. Deras musik är perfekt för jazzfestivaler men även som stämningshöjare under mingel på exempelvis bröllopsmottagningar.

Folkton i Öppen Stämning Svensk folkmusik på gitarr och elbas. Lucas Scheffold AAAAA Helle Andersen har spelat många år tillsammans, där bland annat i den dansk-svenska folkmusikgruppen Fylgja. År 2006 gav vi så ut vår andra skiva "Blå Polskor" Lucas Scheffold har sin bakgrund som vissångare, kompositör av stämningsmusik och inte minst som en något upprorisk gitarrist innom den nordiska folkmusiken. Kännetecknande för gitarrmusiken har varit passionen för att experimentera med olika öppna stämningar för att på så vis finna nya vägar i klang och spelstil. Helle Andersen är basist men har sin bakgrund i den västafrikanska dansen. Hon är utbildad bl.a. på Det Alternative Rytmiske Konservatorium i Köpenhamn. "Folkton i Öppen Stämning" är ett möte mellan gitarrspel i öppna stämningar och traditionell svensk folkmusik. Detta har skapat både andra förutsättningar och en ny klangbild. De öppna stämningarna väver samman melodi och ackompanjemang och då gitarren möter en elbas, reser musiken ännu längre bort från de traditionella ramarna. Läs mer: http://www.myspace.com/scheffoldandersen Läs mer: http://www.myspace.com/scheffoldandersen

Dirk DigglerzPris: 20000-30000 kr
Dirk Digglerz föddes ur åtta killars kärlek till musik och önskan om att sprida den till andra. Många lyckade spelningar senare står bandet samspelt och erfaret till förfogande för människor i festtankar. Vi har under de senaste åren spelat på många tillställningar, och har tydligt sett hur mycket livemusik kan göra för en fest. Vad vi kan erbjuda Er: • Åtta musiker inklusive blåssektion på scen betyder en bred repertoar innehållandes allt ifrån rock till disco och jazz. • Med vår sättning kan vi göra även den svängigaste disco-dänga rättvisa, något som är svårt för ett femmannaband. • Dirk Digglerz är ett erfaret partyband. Vi har spelat tillsammans i flera år och är välrepeterade. • Vi spelar musik som sträcker sig från 70-talet och fram till idag. Således finns det något för de flesta! • Vi kan ordna med allt det tekniska om så önskas, så slipper Ni böka med det. • Om önskemål finns på en lugnare dansrepertoar, kan vi inleda kvällen med jazz. • Vi spelar bara musik som vår publik OCH vi tycker om. Tack vare det förmedlar vi en spelglädje på scen som är väldigt smittsam. Vill du vara säker på att din kväll får en musikalisk adrenalininjektion? Beställ då åtta svängiga, svettiga och underhållande Dirk Digglerz till din fest. Vi lovar att det blir en great success!

HappyTunesPris: 5000-7500 kr
HappyTunes har spelat på 100-tals event: Firma-/föreningsfester, privata fester, bröllop, pubar/klubbar. fylla jämna år-fester, bryggdanser, Jul och midsommarfester etc. Vi spelar all sorts musik (covers). Pop-rock från 1950 fram till dagens pop, dansband, latino, disco, bugg, rock, rockabilly schlagers, soul, country, jazz/swing, dixie, mingel-underhållning, gammeldans, folkmusik-olika-länder, med flera genrer. Om ni vill, så ackompanjerar vi och leder allsången. Vi skräddarsyr tillsammans med er hur eventet skall vara. Till bröllopet spelar vi exvis: Din önskemusik till vigselakten, Din brudmarsch, Din bröllopsvals o.s.v. Vi kan erbjuda ex.vis: Tema med riktigt rockröj, Tema med dansbandsklassiker, Tema med rockabilly, tyroler-tema, latino-tema inkl. samba, riktig gammeldans tema o.s.v. Ni ställer önskemålen, och vi levererar. Vår sättning är sång, elbas, kontrabas, keyboard-piano, Hammondorgel, elgitarr, dragspel. Vi har komplett PA-ljudsystem och scenbelysning, trådlösa mikrofoner som kan nyttjas om/när gäster håller tal, vill uppträda med oss o.s.v. Happytunes består i grunden av Bert Öhlund och Rolf Janson. Vid större event har vi utökat med duktiga musikkollegor på bl.a. saxofon/klarinett, live-trummor, viola, banjo. I bland, vid mindre event, underhåller Bert med sång till dragspelAAAAAkeyboard. Besök gärna vår hemsida www.happytunes.se för mer info samt lyssnapro. Direktlänk hittar du längre ned på denna sida. Vi har över 300 låtar i vår repertoar, varav ett hundratal finns listade på hemsidan, och några med lyssnaprov. Och om din favoritlåt saknas här, så är det bara att mejla. Som sagt, vi skräddarsyr efter era önskemål! Betalning för musikuppdrag kan ske mot kontant betalning alternativt, om så önskas, mot faktura via eget aktiebolag. Bolaget innehar F-skatt och är momsregistrerat. Jättekul om du hör av dig, och att vi får vara med och tillsammans med er planera det musikaliska på DIN FEST! KONTAKT: Enklast är att ringa Bert på mobil: 0709-304050 Det går också bra att maila till info@happytunes.se


Första sidan      Bakåt      1 2 3 [4] 5 6 7     Nästa     Sista sidan
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!
Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2020-01-28 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.