Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

MUSIK TILL BRÖLLOP

Bröllopsbild

Att hitta passande musik till bröllopet är väldigt viktigt. Den musik som spelas på ditt bröllop kommer att följa dig genom livet, och ge dig härliga känslor! Här hittar du många förslag på låtar som gör just Ert bröllop speciellt!

Låtar / sånger / mp3

Karlssons BröllopsvalsLäs merKom ihåg
Grannar

Are you gonna go my wayLäs merKom ihåg
Chillfactor

GladpolskaLäs merKom ihåg
Lucas Scheffold och Helle Andersen

Jentene i Bergens By / Grandiosa i KallioLäs merKom ihåg
Geitungen

Ain´t talking about loveLäs merKom ihåg
Chillfactor

Hib o hi o hei kor litt æg æLäs merKom ihåg
Geitungen

You raise me upLäs merKom ihåg
Henrik Bladh

ValsLäs merKom ihåg
Geitungen

Clubbing in PlovdivLäs merKom ihåg
Lele Lele


Första sidan      Bakåt      1 2 3 [4] 5 6 7     Nästa     Sista sidan

Försök också tänka dig hur en låt skulle spelas på andra instrument. Kanske känner du någon som spelar tvärflöjt istället för fiol eller tvärt om? Eller kanske ska låten spelas av två finstämda musiker istället för av ett helt spelmanslag?

Vi kan också tipsa om sidan kyrkomusik.se som innehåller en mängd låtar och ljudklipp som är gratis att lyssna på. De noter som finns på sidan är dock inte gratis utan kostar en del pengar.

Här på Högtidernas.se har vi fokuserat oss på musik och dess utövare. Om du söker efter information om andra saker kring bröllop rekommenderar vi följande bra siter:Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2019-12-12 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.