Högtidernas - Johan Törnqvist - Live band i Göteborg - Högtidernas.se
  
eller  

Johan Törnqvist

Artisten och producenten Johan Törnqvist täcker in hela spektrumet för ert Bröllop, Jubileum eller Företagsevent.

Antingen ni letar efter en sångare till ert event eller om ni söker någon att producera och planera hela evenemanget, så kan ni hitta vad ni söker här.

Varmt Välkomna!


Johan är utbildad på Performing Arts School, Göteborg och kommer från en bakgrund inom musikteater. Han startade sin karriär genom att spela med mindre musikalsällskap och har sedan dess avancerat upp på de större scenerna som Göteborgsoperan. Där spelade Johan med i musikalerna Sound Of Music och Kiss Me Kate.

Han har också spelat rollerna som Fyedka i Spelman På Taket och Danny i Grease. Johan trivs lika bra vid sidan om scenen som på scenen och har tack vare detta både koreograferat och producerat sina egna shower under de senaste åren.

      

Spelar helst live i
Göteborg

Genre
Pop
Rock
Jazz
Lounge
Soul
RnB
Dansband
DJ
Trubadur
Covers

Medlemmar
Sång

Ungefärligt pris
4000-7500 kr

Musikförmedling
Soldis

Vi spelar på
Vigsel
Bröllopsfest
Dop
Begravning
Jul
Födelsedag
Fest
Dans
Café
Pub / krog
Festival
Annat

Annan hemsidaHär spelar vi helst


This text is replaced by the Flash map.


Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2019-05-22 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.