Högtidernas.se - Hitta rätt live-band och musik
  
eller  

Om Högtidernas

Högtidernas Musiktjänst är en gratis söktjänst där musikförmedlare och bokningsagenter kan göra sina grupper sökbara. Högtidernas startade under våren 2010 och syftet är att få folk att hitta rätt musik och musiker till sina högtider på ett enkelt och tryggt sätt.

I Sverige finns många aktiva grupper som är mycket skickliga och kompetenta för att ta alla slags spelningar. Musiker kan ingå i olika grupper samtidigt, och vissa konstellationer finns bara under något år eller mindre. Detta gör det svårt för grupper att hinna nå ut med sin musik, och få de spelningar de förtjänar. Därför har vi skapat Högtidernas.se. För att låta det "dolda" svenska musikundret komma till liv!

Vi tror att musik trivs som bäst när den skapas, och att musik som används till högtider gör sig bäst live. Oavsett vilken genre det handlar om. Vi som driver högtidernas.se är själva musiker och försöker skapa en tjänst som är användbar för alla inblandade. Vi tror att det är viktigt att den fortsatta utvecklingen av siten styrs "underifrån", utifrån de önskemål och krav som både musiker och användare har. Därför är det viktigt att vi får konstruktiv feedback på hur vi kan fortsätta att förbättra våra tjänster. Kontakta oss om du har synpunkter, beröm, klagomål eller frågor antingen via något av följande sätt eller genom vårt vårt feedback-fomulär!


  • Telefon: 0707 - 48 18 18
  • E-post: info@hogtidernas.se
  • Adress:     Pär Nyström
                      Högtidernas musiktjänst
                      Råsta 3
                      743 93 Vattholma


Stort tack

Vi vill tacka alla som har varit inblandade i det här projektet så här långt, och riktar ett särskilt varmt tack till:

David Bastviken, Erika Lindgren, Vendela och Kristofer Zetterqvist, Anna och Jonas Joelsson, Ann-Kristin och Leif Nyström, Hans Nyström, Fredrik Björkman, Peter van Accom, Olle Paulsson på Drone, Henrik Rosengren.


Vänliga hälsningar från grundarna! /
Anna Nylén
Riksspelman


Pär Nyström
Musiker
Tipsa vänner     email    Twitter    Facebook   

Senast uppladdad!


Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!

Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!
Du behöver installera en Flash-spelare för att kunna se annonser!

Information om hur du annonserar på Högtidernas.se. Klicka här!


Copyright Högtidernas.se. Uppdaterad 2020-01-23 (5.6.40) . Högtidernas.se använder cookies. Klicka här för mer information.